avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Locuiesc in afara Romaniei din 2002 Mama a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Locuiesc in afara Romaniei din 2002 Mama a avut o masina ...

Buna ziua
Locuiesc in afara Romaniei din 2002
Mama a avut o masina pe numele meu pe care a vandut-o in 2004, acum in 2021 am primit somatie de la ANAF ca am de platit impoItul pe acea masina dar fara detalii , pe factura scrie doar mijloace de transport. Au trimis 7 pagini din 2004 pana in 2021... Cum este posibil asa ceva? Cum de fac asemenea abuzuri? La politie i-au spus ca pe masina respectiva este altcineva dar nu ii pot furniza informatia si sa mearga la Udristei. Deci ce se poate face in acest caz? Eu sant la 10 mii km distanta iar mama mea este pensionara deci ii este greu sa se plimbe de la Ana la Kaiafa iar eu risc sa viu data la recuperatori si sa mi se strice istoricul de credit.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
IulianaV78, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:11, 21 Martie 2021
mama dvs a platit impozitul? probabil ca au venit somatii si in anii trecuti
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

mama dvs a platit impozitul? probabil ca au venit somatii si in anii trecuti

Masina a fost vanduta
Masina a fost vanduta .Cineva inca foloseste din cate am auzit masina ptr ca a luat amenzi pe care le ar fi platit,dar impozitul a venit pe numele meu dupa aproape 18 ani. Eu nu am condus masina , nici nu am avut carnet de conducere in Ro. Nu am primit nimic timp de atatia ani.Deci este ceva gresit cu acesti indivizi de la ANAF
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
IulianaV78, utilizator
Somatii dupa 18 ani ? Iar pe factura nu este nicio informatie in afara de. numele meu , adresa etc,
mijloace de transport , nu model , nr masina ce ar trebui sa apara,doar asta si anii din 2002 pana in 2021 sant cam 10 pagini au trimis. Niste imbecili
daca masina nu a fost scoasa din evidentele fiscului si trecuta pe numele cumparatorului, ea figureaza inca la dvs. ce informatii vreti sa va dea fiscul? el nu va vinde nimic, doar vrea sa execute o datorie. pe care o puteti contesta in instanta.

Alte discuții în legătură

Masina disparuta -impozit mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! am cumparat in 1995 o masina din 1985 ...am facut factura am inregistrat-o la fisc.Dupa cateva luni am vandut-o unei firme ( am factura ); dar nu ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)
Impozit pe masina radiata gimike gimike In 2003 a fost vanduta Dacia cu act de vanzare cumparare iar noul proprietar nu a inscris masina.In noiembrie 2011 ne vine o somatie de plata pentru impozit ... (vezi toată discuția)