avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit ...
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ...

prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit somatie de plata sau titlu executoriu pana acum pentru plata impozitului?
nu ..eu am fost plecata in strainatate , dar mama era cea care platea impozitele ptr mine pe terenuri . Acum la cererea mea mi s a inmanat de catre Primarie o somatie plata (copie) care cica mi s ar fi transmis in 2016 dar la un nr de domiciliu diferit de al meu ! Mama nu retine aceasta somatie dar nici eu nici mama nu avem acest nr de casa 938 A! locuim de o viata in aceasta comuna si niciodata nu am avut acest domiciliu ! Primaria spune ca plata de 2 lei in 2014 la impozit auto (mama a platit acea chitanta si oricum ea nu stia ce plateste ) ar insemna recunoasterea debitului ca si somatia din 2016 !
pot contesta in instanta cerand stergerea debitului de la nr rol ptr o masina care nu o detin , nu e pe numele meu si sa invoc si prescriptia totodata ?
dar eu nu am titlu executoriu ! doar ce am primit un certificat fiscal la cererea mea ptr un teren si mi s a impus si aceasta datorie !
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
pana la urma a cui e masina in cauza ? sau ce legatura aveti dvs cu acea masina ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Datorii ale sotul decedat din 2007 cotos gratiela cotos gratiela In anul 2010 Primaria ma anunta ca sotul decedat din 2007 are un autotractor la impozite si taxe pe numele sau ! Eu am facut certificat de mostenitor din 2008 ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu dupa 23 ani Mariuss2014 Mariuss2014 Buna ziua in data 4.12.2013 am primit pe numele tatalui meu o somatie in baza art.145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru plata impozit retroactiv interval interval Socrul meu a decedat in 2004, lasand in urma o casa, o masina si mai multi mostenitori. Succesiunea inca nu a fost dezbatuta, el figurand in continuare la ... (vezi toată discuția)