cotos gratiela
Utilizator
12:45, 17 Ianuarie 2021
in 2007 sotul decedeaza . 2008 scot certificat de mostenitor dar Primaria nu ma anunta ca este o masina pe numele sotului si nu o introduc in certificat de mostenitor .In 2010 ma anunta de acest impozit , masina nu am detinut o niciodata si nici actele masinii . Am actionat in instanta persoana pe care stiam eu ca ar fi detinut masina si nu am reusit sa demonstrez acest lucru in instanta ! am dus pana in 2012 certificat de grefa la primarie .In 2013 plec din tara si anunt referentul fiscal ca nu am gasit masina si nici actele si nici nu pot radia aceasta masina deoarece nu sunt eu prop[rietar ci sotul decedat !
Am lasat mama sa plateasca impozitele la primarie la domiciliu fiscal nr 976
M am intors in tara in 2020 am cerut certifcat fiscal pentru un teren si mi s a impus pe certificat si impozitul ptr aceasta masina cu majorari !
Am cerut explicatii si mi s a raspuns cu copii :
chitante din care in anul 2014 o suma de 2 lei ptr impozitul auto ( n am platit eu ci mama , iar chitanta este cu domiciliu gresit
--o somatie din 2016 dar tot domiciliu gresit nr 938 , un nr pe care eu sau sotul sau copiii , sau mama insasi nu l am avut nicodata !
Intrebare : pot sa ma adresez in contencios administrativ sa cer prescriptia pentru acest impozit ?
va multumesc tare mult
a fost a sotului meu decedat in 2007..el a vandut o fara acte si nu am mai gasit o ! Primaria a trecut o la nr meu de rol ca si mostenitoare si ne cere sa platim impozitul si majorari ! sa o radiez nu pot pentru ca nu i pe numele meu , sa fac mostenire nu pot ca nu am acte ...tiltu executoriu nu mi a trimis primaria ....dar nr de rol este blocat de acest impozit care a ajuns la 30 000 ron !
nu ..nu am primit tiltu executoriu ...doar o somatie de plata in 2016 , cica , dar pe alt nr de casa pe care nu l am avut niciodata .Pot contesta in instanta daca nu am titlu executoriu sau somatie ?