avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2186 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Datorii ale sotul decedat din 2007
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Datorii ale sotul decedat din 2007

In anul 2010 Primaria ma anunta ca sotul decedat din 2007 are un autotractor la impozite si taxe pe numele sau ! Eu am facut certificat de mostenitor din 2008 dar nu m au anuntat despre aceasta si nici impozit nu am platit ! Mentionez ca nu am detinut autotractorul ! Am aflat ca ar fi fost vandut de sot prin 2004 si am dat in judecata persoana respectiva ,Am anuntat primaria ca sunt in litigiu pana in 2013, moment in care nu am reusit sa demonstrez legal ca acel autotractor este detinut de alta persoana !Am anuntat operatorul fiscal ca nu detin autoractorul ..Am plecat din tara in 2013 si de atunci nu am primit nici o somatie sau executare la impozitul datorat pe autoractor ! in agust 2020 am cerut certificat fiscal ptr o proprietate si mi s au inscris si sumele reprezentand impozitul si majorarile la acest autotractor ! Pot cere prescriptia exctinctiva pe acest debit sau radierea din evidentele primariei a autotractorului si a sumei datorate pe motiv ca nu detin acest autotractor , ca nu mi a apartinut , ca este pe numele sotului si eu nu pot opera radierea ? am cerut acest lucru la Consiliu Local dar mi s a trimis copia unei chitante din 2014 cu 2 lei platiti la acest debit (mama a platit impozitul pe teren si i s a scris si aceasta suma )si copia unei somatii din 2016 .Ambele sunt trimise la un numar eronat de domiciliu , eu neavand niciodata un asemenea nr de casa .
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:50, 17 Ianuarie 2021
Este posibil sa se fi prescris.
Ce sume datorati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)
Titlu executoriu dupa 23 ani Mariuss2014 Mariuss2014 Buna ziua in data 4.12.2013 am primit pe numele tatalui meu o somatie in baza art.145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala ... (vezi toată discuția)
Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)