avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate Florin _bc

Activitate Florin _bc

Buna ziua din nou! Astazi am primit un raspuns de la Cec Bank, jurista lor invoca art 931 din NCC, Dupa cum am povestit mai sus, din discutiile avute cu persoane competente acest lucru nu pare plauzibil. Intreb totusi si comunitatea de pe forum, e posibil sa aiba dreptate doamna jurista de la Cec?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns! Povestea la mine a inceput din momentul in care am fost la Cec sa iau un credit ipotecar pentru o proprietate( casa +teren) . O parte din suprafata , circa 1000 mp se aflau trecuti in posesie, in cartea funciara. Cu toate ca au trecut trei ani, terenul acum apare in proprietate si in fisa cadastrala, cei de la Cec banc sustin ca nu pot sa-mi ofere creditul deoarece aceasta decizie poate fi atacata in decurs de 5 ani. Am vorbit cu doi avocati si un notar si dansii nu au auzit de asa ceva. Sunt tare curios daca a mai intalnit cineva aceasta situatie
Bună ziua! Am o intrebare pentru cei care cunosc legile imobiliare, conform legii 185/2018 un teren aflat în posesie și care a fost trecut în cartea funciară se transformă în proprietate din oficiu după trei ani. Această decizie mai poate fi atacată în termen de 5 ani sau am fost eu rău informat?