avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate CristiZau

Activitate CristiZau

Nu stiu sigur deoarece nu ma aflu in tara. Stiu ca am gasit o scrisoare de la un executor solicitand o suma de aprox 1000 lei dar nu stiu daca era de incheiere de executare silita.

CristiZau a scris:

Am fost somat, am reusit sa iau legatura cu executorul si mi-a spus ca am de plata in jur de 1000 de lei. Nu stiu insa care ar fi cea mai buna decizie. Daca platesc pot fi executat din nou ?

Dapix a scris:

Ați fost somat de un executor judecătoresc`? Ați primit în cutia poștală încheiere de executare silită`?

Am fost somat, am reusit sa iau legatura cu executorul si mi-a spus ca am de plata in jur de 1000 de lei. Nu stiu insa care ar fi cea mai buna decizie. Daca platesc pot fi executat din nou ?

Dapix a scris:

Ați fost somat de un executor judecătoresc`? Ați primit în cutia poștală încheiere de executare silită`?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Exact ce ziceam eu.
Sa aveți avocat pregătit pt a nu risca sa nu aveți avocat.
Puteti incheia contract de acum și sa faceți o plata totala sau partiala ca sa scăpați de probleme.

Mulți asa ies din termen.Sunt plecați din tara și asta este...

Pai scrisori ca voi fi executat silit am primit dar a trecut ani de zile de atunci. Ce ar fi de facut ?

Multumesc
Buna, am un credit personal la banca luat in 2012 sau 2013. Eu sunt stabilit in alta tara si nu am platit nimic de aproximativ 5 ani. In urma cu un an sau doi am primit ultimele scrisori in tara in toate culorile curcubeului de la recuperatori. A trecut un an de cand nu am mai primit nici o scrisoare insa si as dori sa stiu cu cine trebuie sa iau legatura pentru a afla daca datoria a fost prescrisa sau nu.
A doua intrebare ar fi daca vreau sa imi iau o casa in romania as putea sa o pierd in cazul in care datoria s-a prescris ? Sau in caz ca ma angajez se poate sa ma trezesc cu o proprire daca datoria a fost prescrisa ? Multumesc!