avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina T

Activitate Cristina T

Discuție Partaj partial
Buna ziua. Am o mare problema legata de partaj.Fostul sot a parasit domiciliul apoi a introdus actiune de divort care s-a finalizat "cu acordul partilor".Initial ceruse si partajarea bunurilor( a casei pe care am construit-o impreuna) apoi a renuntat, urmand sa o vindem( asa am stabilit de comun acord, verbal), eu as fi primit 60% si el 40%, recunoscandu-si vina de a ma fi abandonat cat si contributia mea la construirea acestei case.Am dat anunturi prin agentiile imobiliare dar au venit cativa posibili cumparatori, dar nimic nu s-a finalizat.Ieri am primit o citatie pe care e mentionat"iesire din indiviziune".Intrand pe internet am aflat ca obiectul dosarului este: partaj bunuri comune, materia juridica: Minori si famile, iar stadiul este fond. Intrebarea mea este: poate cere doar partajarea terenului pe care se afla casa? Deorece nu s-a facut nici o expertiza de evaluare a casei. Mentionez ca pt casa nu s-a facut inca actul de cadastru si intabularea, ci doar procesul verbal de receptie finala, care este pe numele lui(in perioada in care am fost casatoriti).Va multumesc anticipat pt raspuns.