avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate Adryanbiru

Activitate Adryanbiru

Legea spune ca imi pot reprezenta proprietarul avand acord scris din partea acestuia, va rog nu veniti cu script si dumneavoasta ca si restul asociatiilor. Plus ca proprietarul nu ma poate ajuta intrucat este in UK, am precizat deja.

adriandimitriu a scris:

daca vorbim despre o asociatie de proprietari, dvs nu aveti ce cauta acolo, fiindca sunteti chirias. asociatia ia decizii potrivit intereselor ei, cu majoritate.
daca e o asociatie de chiriasi... e altceva.
e neclar cine a facut plangere penala impotriva cui. cat despre faptul ca sunteti bruscat, primaria nu are a se amesteca, insa va puteti plange la politia locala. pe viitor, asigurati-va un martor - doi, pentru credibilitate.

Buna ziua,
Sunt chirias intrun complex de locuinte in Iasi si fara sa vreau am dat peste o "bisericuta" de apartamente sustinute de dezvoltator care conduce administratia din umbra lucru stiut chiar de reprezentantul primariei care permite nelegalitatile ce se intampla in asociatie. Pe scurt, mi-am dat seama ca se orchestreaza asociatia pentru decizii private si in adunarile generale si pe grupul de FB al complexului am incercat sa aduc la cunostinta ce se intampla insa am fost abuzat, amenintat, am fost chiar si atacat fizic, mai nou sunt sub amenintarile presedintei de asociatie care in mod repetat ma jigneste, sotul acestea ma si lovit, un locatar din "bisericuta" care joaca rol in asociatie si adunari ma lovit si acesta, toti au intentat dosar penal, dar cu toate astea presedinta continua cu limbaj si amenintari, primaria nu vrea sa imi accepte plangerea, politia nu vrea si trage de timp sa ma ajute, chiar in seara asta am fost amenintat si bruscat de presedinta si sotul acesteia, nu am bani de avocat si nu am bani nici sa ma mut, proprietarul nu ma poate ajuta intrucat este in UK, am contract valabil inregistrat la Anaf. De precizat ca am fost amenintat si injurat si de dezvoltator care are sediu in sediul administratiei care are sediu in apartamentul dezvoltatorului caruia ii platim chirie. Cu toate astea am fost luat de brat, imbrancit si de dezvoltator si de presedinta sa ma scoata afara din administratie, nu mai spun ca dezvoltatorul mia spus ca are politia si primaria la mana si degeaba merg sa fac demersuri legale ca fac ei ceva pe demersurile mele. Sa va spun sincer sunt dezamagit si dezorientat, nu stiu unde sa merg si ce sa fac sa pot fi ajutat, am inregistrari si cu toate astea politia si primaria nu vor sa ma ajute, se poarta impasibil.
Stau la etajul 4 (mutat de un an in chirie), am un vecin care fara nici un pic de respect sa luat de mine ca as fi ocupat locul lui de parcare, am incercat sa ii explica ca este spatiu public prevazut si parcam toti cum putem. Nu a aceptat acesta replica mentionand ca el sta de 30 de ani si nul intereseaza si a trecut la jigniri (nesimti, neobrazat, needucat si altele).
Ca sa evit un scandal cu dumnealui nu am mai parcat pe locul "lui" insa el a continuat hartuirea. In alta zi mam trezit cu bilet cum ca miroase a fum de tigara din apartament, in alta seara mia batut la usa si a inceput sa urle la mine atat el cat si sotia lui cum ca sau saturat sa imi suporte fumul de tigara, am incercat sa le explic pe un ton calm dar din pacate nu aveam drept la replica indiferent cat incercam sa aplanez insa nu am mai rezistat si leam spus si eu cateva pe un limbaj mai de strada si bineinteles ca sau simtit ofensati si au chemat politia. In urma anchetei ce sa intins pe mai multe zile neam luat amandoi avertismente (eu pentru limbaj si ei pentru hartuire si tulburarea linistii) insa lucrurile nu sau oprit aici. In alta zi am gasit bilet cu textul "Se vede cat de murdari sunteti dupa geamurile pe care le aveti", i-am ignorat insa aseara ma pandit cand ieseam din apartament si a iesit sa ma certe. Ca sa aplanez leam spus sa vorbim pe un ton civilizat si cu apelativul "dumneavoastra" insa fara succes, se plangeau ca este fum pe scara din cauza mea, ca o sa cheme protectia animalelor ca am 4 pisici si au inceput cu jigniri directe fara nici un drept la replica. Din pacate nu am mai suportat si leam spus si eu cateva si am plecat. Mi-am facut procese de constiinta, si cand m-am intors am sunat la usa lor si i-am intrebat daca se poate sa discutam civilizat si mi sa inchis usa in nas. Dupa 15 minute a venit politia in urma unui apel la 112 si sau plans ca sunt violent, cai intoxic si ca ias fi amenintat. Politia lea recomandat sa adune semnaturi (nu stiu pentru ce) atat am auzit, leam explicat partea mea de poveste, m-au legitimat si au plecat. Astazi m-am vazut cu un alt vecin care din cate vazusem este "prieten" cu scandalagiii si l-am rugat sa ii transmita sa se linisteasca si sa stea la o discutie civilizat. Acesta mia spus ca sunt vreo 3 vecini care cica nu ma suporta si ma vor evacuat (din cauza locurilor de parcare). De cand stau aici nu am cauzat probleme de nici o natura si totusi am fost amenintat de cel putin 8 persoane (pentru locurile de parcare), pentru una chiar a trebuit sa chem politia deoarece ma blocat intentionat si a refuzat sa isi mute masina sa pot iesi, aceeasi persoana mai tarziu a intentionat sa ma calce cu masina. In final pot spune ca mai sunt persoane care fumeaza cu cateva etaje inferioare deoarece atat eu cat si prietena mea am simtit fum de tigara la acele etaje si din cate stiu fumul urca nu coboara. Spuneti-mi si mie ce sa fac, sincer m-am saturat.