avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Marissa35

Activitate Marissa35

Bună ziua,
Suntem doi frați, părinții au decedat,mama acum 20 ani iar tata acum 1 an și dorim să facem succesiunea după ambii părinți. Fratele meu este de acord să îmi cedeze mie partea lui cu condiția să locuiască în casă pe întreaga durată a vieții iar eu aș dori să fie clar stipulat că toate datoriile legate de apartament(cheltuieli cu utilitățile, impozitul, întreținerea) să cadă în sarcina lui iar dacă nu își îndeplinește aceste obligații să pot vinde apartamentul să consider că jumătate din valoare mi se cuvine mie iar jumătate I se cuvine lui și din partea lui să acopăr datoriile iar restul să îi revină. Se poate face acest lucru și sub ce formă?La ce valoare se ridică toate cheltuielile?
Aștept răspunsul dumneavoastră!
Mulțumesc anticipat!
Discuție Succesiune
Buna ziua,
Tatal a decedat, iar copiii vor sa renunte la mostenire in favoarea mamei. Este vreo problema?

Rudele tatalui pot interveni sau influenta in vreun fel acest lucru?

Multumesc!
Bună ziua,
Soțul meu are moștenire de la părinții lui un apartament.Există vreo modalitate prin care eu ca și soție legitimă să fiu trecută în actele apartamentului?
Mulțumesc!
Bună ziua!Suntem patru frați iar părinții noștri au decedat cu mai mulți ani în urmă, prima mama iar la mulți ani distanță tatăl.Tata mi-a lăsat prin testament încheiat la notar partea care I se cuvenea lui din apartament, doi dintre frați au renunțat la moștenire prin declarație la notar iar despre cel de-al treilea frate nu mai știu nimic de 20 ani de când a plecat din țară.Cum trebuie să procedez ca să întru în totalitate în posesia apartamentului?Mulțumesc!