Care este diferenta intre sediu social si cel fiscal? sediul social poate fi acelasi cu cel fiscal si, daca da, ce presupune acest lucru. Ma intereseaza din punct de vedere al taxelor si impozitelor pe care trebuie sa le platesc in plus pentru un sediu social al unui S.R.L
Cu multumiri,
Viorica Stanescu
Buna ziua! Am efectuat o schimbare a sediului social dintr-un judet in altul. Ce urmeaza sa fac acum in afara de a completa declaratia 50 la ANAF si achizitionarea Registrului Unic de Control?
Cu multumiri,
Vera
Buna ziua! Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru ONRC. Am contract de comodat dar nu stiu ce trebuie sa trec in declaratie, pentru a nu plati impozit pentru sediul social. Am primit informatii contradictorii: sa trec ”activitate la terti” dar o angajata a ONRC nu accepta asa ceva. Mentionez ca am o firma de ”comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei” activitate online.
Cu multumiri,
Viorica Stanescu
Va rog se explicati ce inseamna suspendarea pensiei? Ma intereseaza daca la reluarea platii( in cazul in care se renunta la salariu) pensia ramane in acelasi cuantum cu cel din momentul suspendarii sau se recalculeaza, conform legislstiei, de la momentul reluarii platii pensiei?