avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru ONRC.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru ONRC.

Buna ziua! Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru ONRC. Am contract de comodat dar nu stiu ce trebuie sa trec in declaratie, pentru a nu plati impozit pentru sediul social. Am primit informatii contradictorii: sa trec ”activitate la terti” dar o angajata a ONRC nu accepta asa ceva. Mentionez ca am o firma de ”comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei” activitate online.
Cu multumiri,
Viorica Stanescu
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:21, 21 Martie 2022
E foarte corect ceea ce vi s-a spus. Acea activitate, pe acel cod caen, nu poate fi trecuta ca ”activitate la terti”. Chiar daca e online, aveti doar doua optiuni: activitatea economica (adica partea de depozitare, procesare comenzi, ambalare, adresa de retur comenzi refuzate etc) cu acel cod caen s-o declarati la la sediul social sau la o alta adresa considerat punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un srl pentru un magazin online AndreiStoian99 AndreiStoian99 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru un magazin online cu dropshipping. Este necesar ca sediul social sa fie cu activitate? Trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)