avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate Emil1980

Activitate Emil1980

Buna ziua.Am primit o cerere de chemare in judecată cu subscrisa Omniasig împotriva pârâtei Euroins Romania cu citirea in calitate de intervenient forțat pe numele meu pentru punerea la plata a firmei Euroins RCA într-un dosar de dauna deschis pe numele meu in temeiul dispozițiilor ART.22 din legea 132/2007.Menționez ca auto marca proprie a fost condus de mine si am fost acroșat de un alt autoturism aflat in depășire neregulamentara pe linie continua,persoana respectiva aflându-se si sub influența băuturilor alcoolice.Agentul constatator prin procesele verbale întocmite a rezultat ca exista o culpa comuna ca eu nu m-am asigurat la schimbarea sensului de mers si automat nu sa facut amiabila.Eu mi-am reparat mașina pe asigurarea facultativa Casco,asta fiind acum un an.Astăzi mi-a venit aceasta comunicare si cerere de trimitere in judecată.Cei de la Omniasig vor sa recupereze banii de la firma RCA a celui care ma acroșat.As dori sa stiu ce îndatoriri am eu sau daca este obligatoriu sa ma prezint la judecată.Multumesc!