avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Who_cares

Activitate Who_cares

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu luați direct cu executare.
Aveti drepturi, printre care și acela de a va apara.
Și la avocat aveti dreptul.
Toți regreta atunci când sunt prinși și organele.judiciare știu acest lucru.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati inteles bine, cautati sa va angajati avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca veti fi trimis in judecata si nu sunteti recidivist, exista alte modalitati de individualizare a pedepsei fara executare in regim de detentie.
Pentru celeritate si apararea drepturilor si libertatilor dvs, solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

Sa înțeleg ca am nevoie oricum de un avocat pe parte penală ( m-am așteptat) iar in prima faza ma va ajuta in urgentarea obținerii rezultatelor probelor biologice, cât și soluționarea mai rapida a viitorului dosar penal.
Din câte am citit pe forumuri, durează foarte mult atât sosirea rezultatelor cât și cercetarea penală și soluționarea dosarului.
Încerc sa înțeleg ce pot face pentru a diminua perioada in care voi sta fără permis, acesta fiindu-mi de folos in munca de zi cu zi.
Sunt speriat ca toată povestea poate dura ani de zile, cumulat cu sentința pe care o voi primi.
Mulțumesc
Buna seara,
Am circulat sub influența băuturilor alcoolice și am fost oprit de patrula de la rutieră , in urma cu câteva zile.
Aveam 0,73 in aer expirat, apoi am fost dus la probele de sange care încă nu au sosit. Am recunoscut fapta, nu am fost recalcitrant.
Circulam noaptea la ora 1, nu era nimeni pe sosea, nu am fost implicat in accidente, avarii.
Întrebarea mea este dacă iau direct cu executare sau am alte șanse fiind la prima abatere.
Menționez ca nu am antecedente penale pana in prezent.
Va mulțumesc anticipat, regret și mie Rușine de fapta săvârșită.