avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate Diana Cosarca

Activitate Diana Cosarca

Bună ziua!
Am o nelămurire legata de o situație în care nu am primit informație și nu știu cum sa procedez..
În urma cu un an, am primit prin poștă de la executorul judecătoresc, somație ca voi avea poprire de 50% din venitul lunar, datorita faptului ca am fost un client rău platnic la cele 3 credite bancare. În tot acest timp, executorul m-a tratat cu o indiferență și lipsă de transparență și tot în acest timp am stat fără card bancar, fără o evidență a banilor (nu am știut către care contract se făceau plățile) de fiecare data când doream sa aflu situația datoriei. Mi-a trimis trimestrial anumite situații unde nu-mi spune concret cât mai am datorie și spunându-mi de fiecare data să-mi calculez singură aceste datorii. A trecut un an de când venitul meu lunar este de 50 % și după calculele mele datoria mea este achitata, asta ar fi cam ultima luna. Întrebarea mea este: pot să-i spun angajatorului ca să nu mai facă nici o plata către executor sau nu am nici un drept și asa eu o sa plătesc la infinit acesta datorie. Va rog sa ma ajutați. Mulțumesc!