avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am o nelămurire unde nu sunt informata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am o nelămurire unde nu sunt informata și nu știu ...

Bună ziua!
Am o nelămurire legata de o situație în care nu am primit informație și nu știu cum sa procedez..
În urma cu un an, am primit prin poștă de la executorul judecătoresc, somație ca voi avea poprire de 50% din venitul lunar, datorita faptului ca am fost un client rău platnic la cele 3 credite bancare. În tot acest timp, executorul m-a tratat cu o indiferență și lipsă de transparență și tot în acest timp am stat fără card bancar, fără o evidență a banilor (nu am știut către care contract se făceau plățile) de fiecare data când doream sa aflu situația datoriei. Mi-a trimis trimestrial anumite situații unde nu-mi spune concret cât mai am datorie și spunându-mi de fiecare data să-mi calculez singură aceste datorii. A trecut un an de când venitul meu lunar este de 50 % și după calculele mele datoria mea este achitata, asta ar fi cam ultima luna. Întrebarea mea este: pot să-i spun angajatorului ca să nu mai facă nici o plata către executor sau nu am nici un drept și asa eu o sa plătesc la infinit acesta datorie. Va rog sa ma ajutați. Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
Diana Cosarca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:34, 6 Aprilie 2021
Angajatorul nu poate întrerupe plățile către executor la cererea angajatului/debitorului. Dacă o face, poate avea probleme cu executorul, mergându-se până la validarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire ... nicolas28 nicolas28 Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire , este o datorie de 2500 lei din anul 2005, acest salariat nu detine card si banii de ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)