musac a scris:
puteti sa va conectati individual,la exterior aerian
Este posibil ca presedintele sa creada ca aveti un comision pt completarea formularului cu semnaturi.De obicei,firma promite unui individ,in schimbul semnaturilor de pe scara,gratuitati, in general acea persoana este presedintele.Prin pierderea comisionului catre alcineva,presedintele nu mai inchide ochii.
Mare dreptate aveti, am auzit de aceasta practica, lucru pe care cred ca domnul presedinte il are deja de la firma concurenta de cablu tv & internet, plus de asta probitatea morala a mea este ca nu am cerut nici o gratuitate (nici nu mi s-a oferit) pierzand timp sa adun semnaturi, benzina consumata pe drumuri si acum nervi din cauza ca am vrut sa fac un bine. Sa mergem in epoca de piatra, fara acces la informatie, fara a avea dreptul de a alege furnizorul cel mai bun de servicii, indiferent care ar fi el. Si asta numai din cauza acelei GRATUITATI, ca sinceri sa fim nu cade blocul de la aceste gauri. Peste jumatate din oras are acest furnizor de tv, telefonie & internet asa ca nu multi sunt cu "adevarat" PRESEDINTI, dar cand interesele incep atunci se vede adevarata lor fata de oameni. Celelalte blocuri de ce nu cad domnilor presedinti ? Pentru ca abonatii celeilalte firme concurente au renuntat la contracte si au trecut la acesta noua firma, RCS-RDS. =D>