avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate GODiana

Activitate GODiana

Av. Liviu Voinea a scris:

Pedepsele sunt pronuntate de instante ca sa fie executate,la zi.
Dvs credeti ca instanta ''iti da 3 ani'' sa faci tu 2?
Dupa asta ,in functie de mai multe conditii indeplinite si de mai multi factori,poate fi liberat conditionat.
Poate fi.Judecatorul nu este obligat sa elibereze pe nimeni.
Acum,strict la speta dvs,daca va fi transferat in Ro,cu un avocat specializat in liberari,va mai executa cam 2 ani,timp in care ar trebui sa fie model ,si ar avea sanse mari.

Mulțumesc frumos
Transfer in România. Dacă un deținut se transfera in România din Italia in ce condiții i se poate aplica acea lege unde poate fi eliberat dacă a stat închis 3 pătrimi din sentința? dacă a infaptuit 12 ani din 20(sentința definitiva), sau cât mai are de stat( trebuie sa stea toți cei 20 ani?) țin sa precizez ca, pe parcursul celor 12 ani infaptuiti are 5 rapoarte ( a stat pe carcera) dar a avut și perioade ok unde a putut merge la munca și chiar a făcut și liceul( a luat și bacalaureatul ).
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri ( tot pentru fratele meu ridic aceste întrebări )

PS: Am ridicat dinnou aceasta întrebare deoarece prima oară am uitat sa precizez faptul ca deținutul dorește sa fie transferat in România însă ar vrea sa știe cât mai face din pedeapsa odată transferat.

Av. Liviu Voinea a scris:

Contactati un avocat din Italia.

Buna ziua, am uitat sa precizez ca fratele meu vrea sa se transfere in România . Mulțumesc !

GODiana a scris:

Arestat in Italia. In ce condiții poate ieși un deținut din arest ( i se poate aplica acea lege unde poate fi eliberat dacă a stat închis 3 pătrimi din sentința?) dacă a infaptuit 12 ani din 20(sentința definitiva), sau cât mai are de stat( trebuie sa stea toți cei 20 ani?) țin sa precizez ca, pe parcursul celor 12 ani infaptuiti are 5 rapoarte ( a stat pe carcera) dar a avut și perioade ok unde a putut merge la munca și chiar a făcut și liceul( a luat și bacalaureatul ).
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri ( tot pentru fratele meu ridic aceste întrebări )

PS: Am uitat sa spun ca fratele meu vrea sa se transfere in România in arest din acest motiv întreb aici.
Arestat in Italia. In ce condiții poate ieși un deținut din arest ( i se poate aplica acea lege unde poate fi eliberat dacă a stat închis 3 pătrimi din sentința?) dacă a infaptuit 12 ani din 20(sentința definitiva), sau cât mai are de stat( trebuie sa stea toți cei 20 ani?) țin sa precizez ca, pe parcursul celor 12 ani infaptuiti are 5 rapoarte ( a stat pe carcera) dar a avut și perioade ok unde a putut merge la munca și chiar a făcut și liceul( a luat și bacalaureatul ).
Mulțumesc pentru răspunsuri
Arest la domiciliu?
Buna ziua, am și eu o întrebare legată de arestul la domiciliu, fratele meu este Arestat de 12 ani in Italia ( complicitate la crima) sentința definitiva a primit-o pentru 22 ani iar el a înțeles ca de drept ar face doar 17 ani, asta ar însemna ca in 5 ani va fi eliberat, acum ce curiozitate am, dacă se transfera într-un penitenciar din România ar putea beneficia de arest la domiciliu? Iar dacă da in ce condiții?
Mulțumesc anticipat!