avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer in România. Dacă un deținut se transfera ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer in România. Dacă un deținut se transfera in România ...

Transfer in România. Dacă un deținut se transfera in România din Italia in ce condiții i se poate aplica acea lege unde poate fi eliberat dacă a stat închis 3 pătrimi din sentința? dacă a infaptuit 12 ani din 20(sentința definitiva), sau cât mai are de stat( trebuie sa stea toți cei 20 ani?) țin sa precizez ca, pe parcursul celor 12 ani infaptuiti are 5 rapoarte ( a stat pe carcera) dar a avut și perioade ok unde a putut merge la munca și chiar a făcut și liceul( a luat și bacalaureatul ).
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri ( tot pentru fratele meu ridic aceste întrebări )

PS: Am ridicat dinnou aceasta întrebare deoarece prima oară am uitat sa precizez faptul ca deținutul dorește sa fie transferat in România însă ar vrea sa știe cât mai face din pedeapsa odată transferat.
Cel mai recent răspuns: GODiana , utilizator 15:50, 28 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

Av. Liviu Voinea a scris:

Pedepsele sunt pronuntate de instante ca sa fie executate,la zi.
Dvs credeti ca instanta ''iti da 3 ani'' sa faci tu 2?
Dupa asta ,in functie de mai multe conditii indeplinite si de mai multi factori,poate fi liberat conditionat.
Poate fi.Judecatorul nu este obligat sa elibereze pe nimeni.
Acum,strict la speta dvs,daca va fi transferat in Ro,cu un avocat specializat in liberari,va mai executa cam 2 ani,timp in care ar trebui sa fie model ,si ar avea sanse mari.

Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat in italia. in ce condiții poate ieși un deținut din ... GODiana GODiana Arestat in Italia. In ce condiții poate ieși un deținut din arest ( i se poate aplica acea lege unde poate fi eliberat dacă a stat închis 3 pătrimi din ... (vezi toată discuția)
Modificarile aduse de ncp: tentativa de omor melinaR melinaR buna nu stiu cum sa formulez intrebare dar din cite am citit in noul cod penal incadrarea de tentativa de omor s-a modificat sau nu am citit eu bine va rog sa ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)