avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diploma de bacalaureat

Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de bacalaureat .Întrebarea mea este în cît timp trebuie să obţin acestă diplomă după ce termin scoala de asistenti medicali şi care e procedura de obţinere a acesteia.
Cel mai recent răspuns: Elena.puscasu91 , utilizator 12:25, 24 Ianuarie 2022
Pai nu stiu daca puteti urma scoala de asistenti daca nu aveti terminat liceul.
Banuiesc ca aveti o adeverinta ca ati sustinut examenul de bac. si pe care la-ti trecut cu brio?!

Am putut să mă înscriu la scoala de asistenţi medicali pe baza adeverinţei de absolvire a 12 clase dar mi-a fost pus în vedere că trebuie să obţin diploma de bacalaureat pentru a putea profesa după absolvire.Nu ştiu în cît timp trebuie să obţin diploma de bacalaureat şi cum trebuie să procedez să o obţin.
Buna ziua.Am intrat pe forum in speranta ca voi gasi un raspuns.Am absolvit liceul in 2004,iar diploma de bacalaureat am obtinut-o abia in 2005.Problema este ca nu am ridicat-o atunci de la liceu din motive personale iar pe urma am tot amanat.Acum as dori sa ma inscriu la facultate insa am nevoie de diploma de bac.Cum fac sa o pot recupera?Mai este in arhiva liceului?Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Iulie 2009
danna11, utilizator
Daca nu ati ridicat diploma de bacalaureat de la liceu, atunci aceasta se afla inca in custodia acelui liceu ... Mergeti la liceu si solicitati-le sa va elibereze diploma de bacalaureat.
Ca sa aveti o diploma de bacalaureat trebuia sa sustineti un examen de bacalaureat! In cazul in care ati sustinut acest examen si ati promovat la toate probele, inclusiv ati obtinut media ceruta de lege pentru a fi declarat absolvent cu diploma de bacalaureat, va puteti adresa liceului unde ati absolvit si ei va vor elibera diploma respectiva. In cazul in care nu ati absolvit decat cele 12 clase dar nu ati sustinut examenul de bacalaureat , va puteti inscrie pentru sustinerea examenului la oricare dintre cele 2 sesiune( vara , toamna) , urmand sa sustineti examenul si , dupa promovare , vi se va elibera o adeverinta care va tine timp de 1 an loc de diploma .SUCCES!

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii??? MariusMarius11 MariusMarius11 Daca am absolvit școala profesională de 2 ani in anul 1991 după ce am terminat școala generală de 10 clase, se poate sa mi se echivaleze cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)