Buna ziua! Soțul meu a lucrat un an și doua luni cu contract individual de munca la o firma ce se ocupa cu foraj, făcea puțuri de apa! Șeful i-a desfăcut contractul de munca cu art 55 lit b fără da soțul meu sa știe și fără sa semneze nimic! L-a lăsat acasa de Crăciun urmând sa înceapă lucrul in Februarie pe motiv ca este prea frig! Pe 2 Februarie văzând ca șeful nu îl cheama la munca l-a sunat și acesta a zis ca a început munca de doua săptămâni cu colegul celălalt ca și-a adus pe altcineva in locul soțului meu și ca nu l-a chemat la lucru ca celălalt a sunat primul! L-a întrebarea soțului meu ,, cu mine ce faci’’ șeful i-a zis ca te iau la lucru la sfârșitul lui Martie când îmi vine celălalt utilaj, l-a întrebat dacă mai are contractul activ și i-a zis ca da! S-a făcut sfârșitul lui Martie și soțul l-a sunat pe șef din nou sa îl întrebe de munca acesta zicându-i de data asta ca dacă este graba sa își caute in alta parte! Am fost la forțele de munca unde am constatat ca avea încetat contractul de munca de pe 6 Ianuarie 2021! Evident i-am făcut sesizare la Itm pentru ca soțul meu nu a cerut demisia, nu a semnat nimic nu a primit nici bani pe concediul de odihna și nici lichidare ! In urma controlului de la Itm am fost înștiințați ca statele de plata , concediul de odihna și cererea de demisie poarta in dreptul numelui lui o semnătura! Va rog frumos sa mă sfătuiți ce putem face in acest sens pentru ca soțul nu a semnat nimic! Șeful susține ca are 5 martori , ca nu este problema lui dacă nu știe ce a semnat! Dar soțul nu a semnat nici o data nimic! Multumesc anticipat!