avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate CarolAndrei

Activitate CarolAndrei

Încă o data va mulțumesc pentru răspuns. O singura întrebare mai am. Dacă eu am tot timpul un venit lunar, deci se poarte pune propire. In acest caz, executarea silită se mai poate îndrepta spre bunurile mobile și imobile in condițiile in care exista un venit din care se poate opri o suma lunar?
Va mulțumesc frumos pentru răspuns. Însă eu, ca fapt concret, am proprire pe salariu pentru un împrumut care era făcut pe firma. In cazul asta, sa înțeleg ca este un abuz? Și ca idee, ați putea sa îmi spuneti care ar fii primul pas pentru cererea insolventei? Și in ultimul rând, dacă eu am tot timpul un venit lunar, executarea silită se mai poate îndrepta spre bunurile mobile și imobile?
Buna seara ! Am avut o firma pe care nu am inchis o și ceva probleme (datorii)și probabil o sa fiu executat silit in viitorul apropiat, firma nu mai are activitate de doi ani.Menționez ca nu am avut nimic pe numele meu niciodată ..unul din părinți este grav bolnav , cum pot sa evit executarea moștenirii ?(mentionez ca mai am un frate )