avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Dorel Grab

Activitate Dorel Grab

Am incheiat anul trecut un contract cu Orange, e mult spus incheiat contract caci contractul nu l am primit decat la momentul rezilierii dupa ce l-am solicitat prin 15 telefoane la relatii clienti si cateva mailuri, nu am stiut niciodata si inca sper ca este imposibil, sa se semneze ultima pagina dintr un contract care nu a ajuns niciodata la mine dar pe care pagina scrie ca esti de acord cu conditiile din contractul cadru, publicat undeva imposibil de gasit...
Am primit oferta de la Orange, am semnat si de atunci a inceput calvarul, in locatia mea, 12 abonamente pe firma, in Sectorul 1 nu am semnal, terminale de ultima generatie dar telefoanele functionau cu intermitente, am facut 7-8 sesizari, print screenuri cu apeluri imposibil de realizat, whatssupuri si sms uri la agentul dedicat PJ....am primit in decurs de 3 luni 2 vizite ale unor echipe tehnice care au montat dispozitive, nici unul din dispozitive nu a imbunatatit cu nimic, cum au venit asa au plecat iar telefoanele tot nu functionau, pierderi de semnal, intreruperi de convorbiri, mesaje ca am fost apelat dar telefonul nu a sunat, plangeri de la clienti ca nu le raspundem la telefon dar apeluri noi nu aveam, ca avem telefoanele inchise...am reezistat eroic mai bine de 1 an, nimeni nu-mi mai raspundea la mailuri sau mesaje, agentul ce se ocupa de contul nostru era vesnic in concediu, am ales sa ne portam numerele si a venit surpriza:
O factura de penalizari ca nu am respectat perioada contractuala si un raspuns ca tre’ sa platim penalizarile din contract! Factura e de 11374,26 lei ce reprezinta mai mult decat valoarea abonamentelor daca am fi asteptat inca 7 luni pana expira perioada contractuala!!
Mentionez ca nu am vazut si nu am semnat contractul in care erau stipulate acele penalizari, am semnat o pagina ce continea tarifele si pe care scria ca am luat la cunostinta de prevederile contractuale, prevederi pe care le am solicitat spre rusinea mea dupa ce a venit factura....si ca am reziliat doar ptr ca serviciile Orange nu functionau in locatia noastra!
Ultimele 2 poze sunt cu raspunsul oficial orange care nu da ABSOLUT NICI UN RASPUNS privitor la faptul ca nu au semnal in zona firmei mele (Giulesti/Sector 1)
Later edit: In urma raspunsurilor primite tin sa precizez celor ce nu stiu ca ANPC se ocupa doar de persoane fizice nu de persoane juridice cum e cazul de fata, ca am gasit LEGEA 193/2000 Art. 4, care poate fi folosit, dar vad ca se aplica persoanelor fizice, caci clauza de negociere nu numai ca nu a fost negociata dar nici macar nu mi-a fost transmisa si ca inca astept recomandari ptr un avocat/ casa de avocatura care sa analizeze cazul si sa-l poata prelua!