avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate Dany320

Activitate Dany320

Păi am fost la fisc 1 și mi a dat adeverința și fiscal ca să o pot radia,după cu toate actele am fost la pipera la radiere ei mi au oprit talonul și numerele,anumite acte și mi-a dat înapoi 2 din cele 3 certificate de radiere cu ștampila lor și cartea mașinii,după aceea mi a zis sa mă duc la fisc cu ele.
Și bănuiesc la fisc o pot radiat cu certificatul ăla și cu cererile de radiere de scoatere din posesie.

latka a scris:

Eu stiam ca drumul e invers, prima data radiere fiscala si dupa aia cea de la inmatriculari. Posibil sa ma fi inselat, dar da, trebuie si acolo, va spun ei ce trebuie.

Am reușit să radiez mașina de la politie.ei mi au dat înapoi doar cartea mașinii și 2 chitanțe de radiere cu ștampila lor,cu astea trebuie să mă duc la fisc și să o radiez de acolo nu?
Mulțumesc
latka a scris:

Declaratia aia e o simpla declaratie a dvs. pe propria raspundere, de mina, ca o veti depozita in curtea tatalui dvs. si atasat sa aveti o copie a actului de proprietate a tatalui dvs. Aveti carte de identitate si prin prezentarea ei dovediti ca locuiti la aceeasi adresa.

Am înțeles, am toate actele orginale și copii, numerele de imatriculare și fiscal pe 0,
Asta era nelămurirea mea,ca nu zice nimeni de declarația aia ca e de mana sau ceva tipizat ca să o completez.
Deci se face de mână,cu data ,semnătură și copiile la documentele de propietate, buletin pe adresa respectivă( adică contract de vânzare cumpărare și buletin)
Mulțumesc
latka a scris:

Declaratia aia e o simpla declaratie a dvs. pe propria raspundere, de mina, ca o veti depozita in curtea tatalui dvs. si atasat sa aveti o copie a actului de proprietate a tatalui dvs. Aveti carte de identitate si prin prezentarea ei dovediti ca locuiti la aceeasi adresa.

Am toate documentele,doar ca nu știam cu declarația aia sau cererea pe propria răspundere ca depozitez și iau mașina în spațiu,ca am copii la documentele de proprietate.

latka a scris:

Gasiti informatiile ce va intereseaza la DRPCIV, unde va trebui sa va programati (cel mai probabil in judetul de domiciliu), pentru a depune dosarul :
[ link extern ]

Bună ziua,radierea auto la cerere.
Aș dori să radiez un autovehicul înmatriculat pe numele meu,
Am la el actele originale,talon,carte certificat taxe și impozite ca sunt pe 0,plăcuțele cu nr de înmatriculare,actul de indentitate(pe proprietatea care stau,e privată și are loc de parcare).
proprietar e tatăl meu(suntem amândoi pe aceiași adresa).
Am înțeles ca se poate radia cu dovada proprietății(adică să vină tatăl meu cu actele casei) și cu declarație pe propia răspundere ca o ia în spațiu(UNDE GĂSESC această declarație?) sau se poate face pe o coală a4.
Multumesc

La ce firma ai facut,eu am intels de la emag ca modifica datele di polita probabil la observați ceva.
Szekely Barna a scris:

Da, după ce am noul talon solicit in baza copie CI și copie talon , modificare. Nu cred că se va emite alta polița. Se va emite un act adițional in care vor fi consemnate noua adresă și Nr de mașină. Op

Aha,și după îți schimbi toate datele în asigurare cu noul număr și datele talon

Szekely Barna a scris:

Da, eram in situație de reînnoire. Am reînnoit. Am scos de la taxe impozite București și sunt programat pe 23 ianuarie 2025 în Ilfov.

Salut,așa am înțeles și eu de la 2 asiguratori,să fac asigurare pe talonul vechi și buletinul vechi,să mă duc la fisc și pipera să îmi schimb talonul și numărul și după să le dau mail să îmi schimbe datele de pe asigurare.
Ai renoit asigurea?

Szekely Barna a scris:

Am fost in situație similară..mi s-a recomandat să fac așa cum apare în talon. Dupa care sa scot un certificat fiscal de scoatere din București și după ce rezolv mutarea sa anunț asiguratorul cu noul Nr și nouă adresă. Sunt in etapa in care am programare online facuta pe 13 Ian 2025 la Ilfov.

Bună ziua,
Am schimbat domiciliu de pe București pe Ilfov,încă nu am obținut certificatul fiscal de la taxe și impozite,asigurarea îmi expiră înainte să o înscriu,am înțeles ca trebuie să fac asigurare în vederea înmatriculări dar îmi trebuie o foaie de la fisc pentru asta ? Cum se procedează,sau există un tip de asigurare să o fac cu noua adresă cu aceasi mașină și ulterior să modifice datele cu numerele noi?
Mulțumesc

Da m am programat online la pipera
Multumesc
Ioana Cornescu a scris:

in plus fata ce ceea ce vi s-a spus deja: exista sistem de programari online, cu ora fixa, functioneaza foarte bine de ani de zile, pe site DRPCIV. Anul trecut cand m-am dus sa inmatriculez o masina, nu era absolut nimeni la acel ghiseu (e un ghiseu dedicat pt programarile online), eu m-am dus la ora programata, in schimb la toate celelalte ghisee erau cozi mari