in plus fata ce ceea ce vi s-a spus deja: exista sistem de programari online, cu ora fixa, functioneaza foarte bine de ani de zile, pe site DRPCIV. Anul trecut cand m-am dus sa inmatriculez o masina, nu era absolut nimeni la acel ghiseu (e un ghiseu dedicat pt programarile online), eu m-am dus la ora programata, in schimb la toate celelalte ghisee erau cozi mari
Da, la Ilfov mergeți, în aceeași clădire este sediul. Am fost de curând și exact aceștia sunt pașii. Taxa pentru talon nu se poate plati la ghișeu, iar pentru numere se plătește la ei doar cash. Vedeți în link cum puteți plăti.
1. Obțineți cartea de identitate cu domiciliul in IF
2. Mergeți la taxe si impozite la sectorul in care locuiti si solicitati transferul dosarului masinii in IF. Puteți sa il primiti și să il duceti personal, sau il trimit ei prin postă.
3. daca duceti dosarul personal, odată cu depunerea lui solicitati un Certificat fiscal pentru inmatriculare.
4. mergeti la DGPCI Ilfov, in Pipera, unde predati numerele de Bucuresti si talonul. În cateva ore va dau numerele de Ilfov si noul talon. Dacă doriți numere preferentiale durează 0 zi-două. Vă recomand să faceti programare, eu am rezolvat in 4 minute. Pentru acte si proceduri vedeti aici : [ link extern ] .