avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,radierea auto la cerere. Aș dori să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,radierea auto la cerere. Aș dori să radiez un autovehicul ...

Bună ziua,radierea auto la cerere.
Aș dori să radiez un autovehicul înmatriculat pe numele meu,
Am la el actele originale,talon,carte certificat taxe și impozite ca sunt pe 0,plăcuțele cu nr de înmatriculare,actul de indentitate(pe proprietatea care stau,e privată și are loc de parcare).
proprietar e tatăl meu(suntem amândoi pe aceiași adresa).
Am înțeles ca se poate radia cu dovada proprietății(adică să vină tatăl meu cu actele casei) și cu declarație pe propia răspundere ca o ia în spațiu(UNDE GĂSESC această declarație?) sau se poate face pe o coală a4.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:21, 3 Martie 2025
Gasiti informatiile ce va intereseaza la DRPCIV, unde va trebui sa va programati (cel mai probabil in judetul de domiciliu), pentru a depune dosarul :
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
latka, utilizator
Am toate documentele,doar ca nu știam cu declarația aia sau cererea pe propria răspundere ca depozitez și iau mașina în spațiu,ca am copii la documentele de proprietate.

latka a scris:

Gasiti informatiile ce va intereseaza la DRPCIV, unde va trebui sa va programati (cel mai probabil in judetul de domiciliu), pentru a depune dosarul :
[ link extern ]

Declaratia aia e o simpla declaratie a dvs. pe propria raspundere ca o veti depozita in curtea tatalui dvs. si atasat sa aveti o copie a actului de proprietate a tatalui dvs.
Declaratia aia e o simpla declaratie a dvs. pe propria raspundere, de mina, ca o veti depozita in curtea tatalui dvs. si atasat sa aveti o copie a actului de proprietate a tatalui dvs. Aveti carte de identitate si prin prezentarea ei dovediti ca locuiti la aceeasi adresa.
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto nistormrc nistormrc Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)