Va multumesc din suflet ptr.sfaturi dar chiar nu mai inteleg nimic.In aparenta doua situatii diferite pe acelasi fond,ptr.fiecare in parte sfaturi cu ce putem si ce nu putem face.............................Data post: Luni, 30 Iunie 2008, 10:05
Subiect: Hartuire
In urma cu doua luni sotia mi-a cerut sa plec din locuinta, inchiriata,pe motiv ca are nevoie de timp sa se gandeasca la relatia dintre noi.Simtind ca ce va nu este in regula am refuzat.Dupa cateva zile profitand de vizita fratelui ei au procedat amandoi la evacuarea mea fortata din casa.In tot acest timp am sperat ca va reveni la ganduri mai bune dar in schimb in momentul in care am sunat la usa ptr. a discuta cu ea m-a amenintat cu plangere penala ptr. hartuire.Pot fi acuzat de asaceva si cum pot avea acces in locuinta fara a incalca legea.Mentionez ca nu exista contract de inchiriere.Legal nu locuiesc nici eu nici sotia in locuinta mai sus mentionata. Cum suna totusi legea?Sau ptr.fiecare caz in parte se aplica in mod diferit?
este un fel de a spune ca nu respecta regimul.de altfel si-a revenit f. bine fizic si cred ca si sufleteste.intr-o seara m-a prins cu minciuna si atunci de suparare a vrut sa bea.in momentul acela am hotarat sa-l parasesc iar cand s-a ivit ocazia am actionat.cum voi putea eu demonstra ca nu are grija de el cand chiar si-a revenit atat de bine?
Eu am invocat culpa comuna.Ca principal motiv faptul ca sotul fiind bolnav nu respecta regimul alimentar si nu vreau sa mai stau langa el sa-l vad cum se distruge si pe langa acestea si faptul ca am inceput sa avem si greutati financiare el fiind in concediu medical 6 luni.
singura teama o am in legatura cu faptul ca poate aduce martori care sa probeze faptul ca el nu a parasit de buna voie domiciliul si a fost evacuat fortat.mai are relevanta faptul ca suntem despartiti in fapt?el nu a acceptat ideea unui divort si apoi eu am introdus actiunea dupa multa vreme de la evacuarea lui.
nu din pricina fratelui meu.imi poate afecta negativ decizia de divort in cazul in care ma intalnesc cu alt cineva?sotul ma urmareste mereu si ma gandesc ca o face cu un scop.el nu este de acord cu divortul.