avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate jodi2440

Activitate jodi2440

Răspuns la discuția Constructie ilegala
Va multumesc pentru ajutor si rapiditate !
Buna ziua !
Unde este necesar sa depun o sesizare in legatura cu o constructie ilegala .Am cumparat casa de vara la tara ,iar pe domeniul public si-a ridicat un cetatean casa...dar anul trecut si-a mai adus un frate langa el si i-a ridicat si lui (tot ilegal),acum se extinde si fac 2 case pentru 2 cumnati..si un drum.Totul pe domeniul public.Banuiesc ca cineva a sesizat primaria ..dar pentru ca primarul a contat pe voturile lor in ultimii ani,nu a luat masuri si a musamalizat totul ,deci la primarie sau politie locala (ca au inceput sa bage niste distractii nocturne de numai) nici o sansa,ei deja stiu si nu au facut nimic .
Multumesc pentru ca ne sunteti de ajutor celor care nu stim incotro ,si nu numai.
Răspuns la discuția ajutor crestere copil
Am contactat serviciul de asistenta sociala ...si cred ca vedem lucrurile altfel,sau sunt prea comozi..Eu pot s vad copiii cam o data la saptamana din cauza serviciului...pe cel mic sunt dispus sa il dau la un centru de plasament dar cei de la DPC mi-au spus ca nu il accepta ,iar eu nu pot sa am grija de el.M-am gandit la posibilitatea sa il dau spre adoptie.Eu daca pot sa ii vad pe copii odata la saptmana si nici atunci...Cum sa procedez ??
Buna ziua!
Am si eu nevoie de sfatul dv intr-o privinta.Am 2 copii,sotia a murit anul trecut din motive de sanatate..am servici si timpul nu-mi permite sa stau cu copiii.Nu am locuinta-stau la o familie si ei il duc pe cel mare 6 ani la gradinita dar cel mic de 3 ani cere timp... si are si unele probleme de santate .Doresc s il incredintez pe o anumita perioada unei familii care o cunosc.,dansii au gasit si niste medici sa-l ajute pe prunc u problemele..dar nu pot sa faca mare lucru daca nu au nimic la mana de la mine.Familia aceasta nu pretentii financiare si copilul va fi al meu cu numele meu cu toate..dar ma intreb daca pot face o procura prin care sa mentionez ca familia respectiva ma ajuta la cresterea copilului pe o anumita perioada??