avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Daywalkerr

Activitate Daywalkerr

Salut, am avut o suspendare de permis in 2021 pentru viteza, anume 3 luni suspendare. Am facut contestatie ulterior si apel in cele din urma am pierdut si apelul in decembrie. Am trimis permisul la Ipj si am primit acasa plic cu confirmarea primirii permisului si ca voi avea suspendare de 120 zile. Intrebarea mea e de ce au modificat de la 90 zile la 120?
Mie mi a fost adus la cunostinta ca e limita de 60km/h si asta scrie si pe Procesul verbal.
Sanctiunea nu ar fi trebuit aplicata.
Cu toate ca am trecut din nou prin acea localitate si limita e de 50km intradevar.
Dar din moment ce politistul mi a comunicat ca e limita de 60km/h si verbal si in scris pe PV, mi se pare corect sa anuleze PV din moment ce datele din el nu reflecta realitatea.

latka a scris:

E doar o eroare materiala, nu sunt sanse sa se anuleze PV, din acest motiv. Mai bine va programati la examenul 13/15 sa va reduceti suspendarea la 30 de zile.

Salut, am fost prins cu viteza de 106km/h in localitatea Urechesti, VN, DN2 E85.
Fiind limita de 50 si eu am incalcat o cu 56km/h mi a fost retinut permisul 3 luni.
Problema este ca pe procesul verbal scrie ca este limitare de 60km/h, deci sanctiunea nu ar fi trebuit aplicata.
As putea face contestatie, sunt sanse sa se anuleze PV?
Multumesc!