avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate CAMELYYA

Activitate CAMELYYA

Deci sa inteleg ca mie mi-ati raspuns. Promt si inteligent ca de obicei. Deci nu exista vreo restrictie sa nu beneficieze de 4000 lei chiar daca a fost angajatul meu. Multumesc
Un angajat a lucrat ca fochist pe perioada determinata pana la 01.12.2008. A itrat in somaj. Aceeasi firma il angajeaza in 01.01.2009. Poate beneficia de stimulentul acordat de OUG 192/2008.

Răspuns la discuția contestatie dispozitie primar
Sunt secretar la scoala. Incepand cu data de 01.09.2008 am preluat prin cumul 1/2 norma contabil ( s-a hotarat in consiliul de administratie sa preiau functia dar numai 1/2 norma pana la organizarea concursului sau pana la intoarcerea din concediu de maternitate a titularei) Am studii superioare, juridice. Directorul unitatii mi-a intocmit dispozitie si contract individual de munca.

Pana aici este corect?

In unitate functionam doar eu, directorul si administrator retea 1/2 norma. Ma refer la personal de conducere si didactic auxiliar. Fosta contabila avea CFp. In unitate nu are cine sa puna CFP, poate directorul sa dea dispozitie sa pun eu CFP? Dar spor de vechime conmform Codului muncii iau la 1/2 norma de contabil.

Inca o intrebare

O primarie sau o scoala poate incheia un acord de serviciu cu un contabil din afara primariei sa puna CFP? Ma refer la un contabil autorizat din afara unitatii si cum se procedeaza?
Răspuns la discuția concediu crestere copil
O profesoara cu contract de munca pe durata determinata i se incheie activitatea pe data de 31.08.2008. A nascut pe data de 01.08.2008, zi care este si prima zi de concediu de maternitate.
42 zile le face in data de 11 sept cand nu mai este angajata noastra. In legislatie nu se accepta mai putin de 42 zile. Concediul medical il depune pentru luna septembrie la Casa de Asigurari de Sanatate. Unde depune cererea pentru creterea copiluluisi care este procedura in continuare.

Multumesc

Data post: Joi, 4 Septembrie 2008, 19:30
Subiect: RE: concediu crestere copil

Multumesc Namiru, este ceea ce am asteptat de la cineva. Esti promta si buna. Multumesc .

:offtopic: Interventie moderator
Aveti posibilitatea de a edita mesajul anterior daca intre timp nu a intervenit un alt raspuns. Este o incalcarea Regulamentului forumului , postarea mai multor mesaje consecutive pe un topic.
Răspuns la discuția concediu crestere copil
Fiica mea a nascut pe data de 23 iulie 2008 aceasta data fiind prima zi de concediu medical. Poate sa-si ia in continuare pana la 126 zile concediu de maternitate si dupa aceea sa intre in cresterea copilului.

Sa va explic care este rationamentul meu: ia pe aceasta perioada pana la intrarea in cresterea copilului 200 care revin de drept copilului si 85% din salar care reprezinta aprox 1000. Rezulta deci 1200 pe luna nu 800 cat ar lua daca ar intra dupa 42 zile.

E corect rationamentul? Multumesc
Cu cat primesc un raspuns mai repede cu atat mai bine