Da, in contractul de mandat era specificat ca trebuie sa plateasca ratele pentru ca el se folosea de bun...
Problema e ca, el nu a mai platit nici o rata, bunul trecand in executare silita.
Cand bunul s a vandut, s a stins datoria la banca, dar bunul a fost vandut sunt pretul real, lucru ce demonstreaza ca a fost administrat cu rea credinta.
nu, am platit ratele pana am plecat din tara, adica 4 ani inclusiv avansul care a fost considerent, In timpul celor 4 ani am deschis actiune pentru dobanzi abuzive. Dupa ce eu am parasit Romania el a incetat sa plateasca. Am castigat procesul pentru dobanzi abuzive si toti banii care i-am platit pana atunci au fost virati in cont, apoi au redus ratele. Sumele din acele dobanzi erau fabulos de mari, motiv pentru care si ratele s-au redus considerabil.
Nu mai locuiesc in Romania, dar detin inca cetatenia ro. Doresc sa depun o plangere penala, referitoare la vanzarea unui apartament fara a fi instiintata si fara a-mi recupera sumele platite. Am imputernicit o persoana sa administreze ca un bun proprietar (cu drept de vanzare), dar acesta, cu rea intentie a refuzat sa plateasca ratele si tot el, prin artificii a reusit sa vanda apartamentul prin executor judecatoresc la un pret de nimic.
Imobilul este situat in Constanta, iar individul este o persoana cu o condamnare la activ. Cum pot face o plangere penala daca nu am posibilitatea unui semnaturi electronice si cum pot face demersurile de a sesiza procuratura.
Va multumesc.