avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate LaviBe

Activitate LaviBe

Da, in contractul de mandat era specificat ca trebuie sa plateasca ratele pentru ca el se folosea de bun...
Problema e ca, el nu a mai platit nici o rata, bunul trecand in executare silita.
Cand bunul s a vandut, s a stins datoria la banca, dar bunul a fost vandut sunt pretul real, lucru ce demonstreaza ca a fost administrat cu rea credinta.
nu, am platit ratele pana am plecat din tara, adica 4 ani inclusiv avansul care a fost considerent, In timpul celor 4 ani am deschis actiune pentru dobanzi abuzive. Dupa ce eu am parasit Romania el a incetat sa plateasca. Am castigat procesul pentru dobanzi abuzive si toti banii care i-am platit pana atunci au fost virati in cont, apoi au redus ratele. Sumele din acele dobanzi erau fabulos de mari, motiv pentru care si ratele s-au redus considerabil.
Buna ziua,

Nu mai locuiesc in Romania, dar detin inca cetatenia ro. Doresc sa depun o plangere penala, referitoare la vanzarea unui apartament fara a fi instiintata si fara a-mi recupera sumele platite. Am imputernicit o persoana sa administreze ca un bun proprietar (cu drept de vanzare), dar acesta, cu rea intentie a refuzat sa plateasca ratele si tot el, prin artificii a reusit sa vanda apartamentul prin executor judecatoresc la un pret de nimic.
Imobilul este situat in Constanta, iar individul este o persoana cu o condamnare la activ. Cum pot face o plangere penala daca nu am posibilitatea unui semnaturi electronice si cum pot face demersurile de a sesiza procuratura.
Va multumesc.