cara112 a scris:
Se pare ca nu sunt singura cu aceasta problema.In anul 2001 am avut un abonament la mult cunoscuta "Dialog" , cand s-a putut inchia contractul cu ei ,asta am si facut .ba mai mult imi aduc aminte ca a fost trimis prin fax notificarea de inchidere a abonamentului in Bucuresti ,eu fiind din Calarasi .Acum am primit prin posta sa sun la EOS KSI Romania ne stiind despre ce este vorba,cand mi-au spus spus ca am de platit ultimile doua abonamente si ca valoarea ar fi de 170 ron,daca nu platesc pana la o anumita ora tot in aceea zi o sa trimita dosarul in Instanta.In plus tonul doamnei nu a fost amabil chiar si-a mai permis sa ridice si vocea.Acum cititnd pe forum nu stiu ce sa fac,m-as duce sa platesc datoria dar imi este ca cine stie cu ce ma mai gasesc de plata.M-am dus la vodafone sa vad daca pot sa fac abonament si mi-au zis ca imi pot face abonament dar trebuie sa platesc 100 dolari drept garantie,bani care o sa mi dea inapoi ejalonat prin abonament. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie.
Am fost astazi la un magazin Orange si o domnisoara mi-a explicat despre ce era vorba.In 2001 s-a terminat contractul cu firma Dialog de atunci ,dar s-a emis ultima factura de abonament care de altfel datorita postei romane "asta sa dam vina pe cineva" nu a mai ajuns la mine.Intre timp dobanda a crescut ajungand la aceea suma.Astazi am platit suma respectiva la magazinul Oranje ,unde au sunat apoi in Bucuresti si au dat toate datete firmei EOS KSI Romania urmand sa trimita mai tarziu prin fax chitanta.Ca sa ma asigur ca sunt ultimii bani cu care acestia ma gasesc neplatitoare,am dat telefon inca odata firmei EOS KSI Romania sa ma asigur ca au notat informatiile date de Reprezentanta Orange.Acum sper sa nu mai aud de ei si sa nu mai am nici o problema daca cumva as vrea sa-mi fac un credit.Am tot insistat pe aceasta tema ,dar "m-au asigurat " ca dosarul va fi inchis in momentul in care vor avea chitanta trimisa prin fax si nu voi aparea in nici o baza de date ca neplatitor.