Bună ziua! Am o problema...
Suntem doua surori la părinți... Si mi-a decedat tatăl, insa cat timp a fost tatal in viata nu am reușit sa facem actele pe casa... Eu m-am chinuit cu tatal meu cat timp a fost bolnav, sora mea nu a contribuit cu absolut nimic. Tot ce a fost greu eu am făcut. A ramas doar mama... Întrebarea mea este, pot face vreo foaie la mana si sa nu fiu atacata, doar sa am siguranță pe casa fara ca sora mea sa stie??
Adica ea sa nu stie... Daca ma credeți... M-am chinuit numai eu cu tata fff mult... Si ea nu a dat doi banii :(
Dar cand e vorba de moștenire.. Imediat acționează... Ei sunt niște oameni foarte avari care vor numai ei sa aibe... Si cat am avut nevoie de ajutor nu s-a întors spre noi.. A murit tata acum cateva zile... Am început sa fac actele de vânzare cumpărare insa el a decedat intr o fracțiune de secunda... :( ca a fost bolnav..
As dori să-mi spuneți va rog o metoda care sa nu fiu atacata, și nici ca ea sa știe... Numai bine sa fie... Ca daca ar fi după ei sa se vândă casa.. Și eu nu vreau asta ca am investit banii.
Va mulțumesc și scuzați deranju. O zi frumoasa!
Bună ziua. Am o problema.. Dacă părinții mei au în comun o casa, și tatăl meu a murit anul trecut și a rămas inn viata doar mama.. În termen de un an de la moartea tatălui, eu am făcut o declaratie de acceptare a mostenirii, fără sora mea (deși nu avem o relație buna).. Întrebarea mea este... Mama poate sa îmi cedeze partea ei și cea provenita din partea tatălui în favoarea mea? Și sora sa rămână cu partea care i se cuvine din partea tatălui?
Sau poate ma ajutați cu o alta metoda care ma poate avantaja... Pentru ca am investit foarte mulți bani în casa părinților și nu am apucat sa fac acte ca mi-a decedat tatăl...