Bună ziua. Am o problema.. Dacă părinții mei au în comun o casa, și tatăl meu a murit anul trecut și a rămas inn viata doar mama.. În termen de un an de la moartea tatălui, eu am făcut o declaratie de acceptare a mostenirii, fără sora mea (deși nu avem o relație buna).. Întrebarea mea este... Mama poate sa îmi cedeze partea ei și cea provenita din partea tatălui în favoarea mea? Și sora sa rămână cu partea care i se cuvine din partea tatălui?
Sau poate ma ajutați cu o alta metoda care ma poate avantaja... Pentru ca am investit foarte mulți bani în casa părinților și nu am apucat sa fac acte ca mi-a decedat tatăl...
Numai dupa dezbaterea succesiunii dupa tata (si dupa intabularea dreptului de proprietate in cartea funciara pe numele mamei si al mostenitoarelor, in functie de cotele detinute de fiecare).
Succesiuni
Rorra
Buna seara.Tatal meu care in urma cu aproape un an a murit a mostenit impreuna cu sora lui averea parintilor adica o casa si in jur de 9 hectare de pamint ... (vezi toată discuția)
Mostenire
crimea
In luna august a murit tatal meu , mama traieste mai am o sora suntem casatorite cu copii amndoua nu locuim cu mama niciuna Intrebarea ar fi daca mama poate sa ... (vezi toată discuția)