avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate E. L.

Activitate E. L.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu aveti contract de prestari servicii incheiat cu instalatorul, in afara de intelegere amiabila, nu aveti multe de intreprins. Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta daca veti deschide o actiune in justitie.
Nu trebuia sa-i puneti toti banii in cont decat dupa receptia lucrarii.

Cineva mi a raspuns altfel:
Faceti dvs singura o cerere de valoare redusa, modelul il gasiti pe portal.just, in care cereti restituirea sumei ca plata nedatorata. Mentionati ca ati avut o intelegere si nu a respectat-o, plus despagubiri si dobanda legala pana la restituirea sumei. Puneti fotografii si dovada convorbirilor. Aveti noroc ca ati facut plata prin cont.
Buna ziua
Am nevoie si eu de sfaturi
Am fost pacalita de un meserias cu care am facut o intelegere sa imi refaca instalatia sanitara si sa imi repozitioneze obiectele sanitare. I am platit lucrarea in avans (fara sa imi emita factura) iar omul nu a facut nici pe jumatate din aceasta lucrare. Urmand ca dupa 2 săptămâni sa vina sa termine lucrarea, numa ca de atunci ma tot duce cu vorba, ba nu raspunde la telefon.
Dovada ca i am platit este faptul ca i am virat banii in cont cu mențiunea la ce avea de facut. Stiu ca e o ptostie ce am facut, dar asta e.
Cum as putea sa rezolv aceasta problema???
Buna ziua
Am nevoie si eu de un sfat! Am facut o intelegere cu un instalator sanitar sa imi refaca instalatia si sa imi repozitioneze obiectele sanitare. Lucrarea a fost inceputa dar nici pe jumatate facuta insa plata a fost facuta pentru această lucrare. Meseriasul mi a cerut sa ii pun banii in cont si asa am facut.
Spuneti mi ce pot face in situația asta! Cum sa l oblig sa isi termine treaba???
Buna ziua!
Am nevoie si eu de sfatul unui avocat!
Se poate ca unul din fratii ce mosteneste pe al saselea frate decedat sa dezmosteneasca pe unul sau doi, trei frati mostenitori ramasi in viata? Fratele decedat nu a facut nici un fel de testament.
Mulțumesc!