avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Am nevoie si eu de un sfat! Am facut o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Am nevoie si eu de un sfat! Am facut o intelegere cu ...

Buna ziua
Am nevoie si eu de un sfat! Am facut o intelegere cu un instalator sanitar sa imi refaca instalatia si sa imi repozitioneze obiectele sanitare. Lucrarea a fost inceputa dar nici pe jumatate facuta insa plata a fost facuta pentru această lucrare. Meseriasul mi a cerut sa ii pun banii in cont si asa am facut.
Spuneti mi ce pot face in situația asta! Cum sa l oblig sa isi termine treaba???

Alte discuții în legătură

Reparatie la instalatiile etajului de deasupra prin apartamentul meu cris-71 cris-71 Buna ziua, Suntem proprietarii unei apartament situat (acum cativa ani) la ultimul etaj (2) al unui imobil. Intre timp, imobilul a fost mansardat de catre ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Intarusare(parcelare) gresita. apolonia apolonia Buna ziua, am nevoie de sfatul dumneavoastra. In aprilie 2007 am cumparat un lot de pamant de 459 mp. In luna august 2008 am intrat in posesia autorizatiei ... (vezi toată discuția)