avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate tCristina88

Activitate tCristina88

Va multumesc mult! Chiar daca nu ma va primi in audienta, cred ca si faptul ca va primi solicitatrea si obiectul dosarului ar trebui sa aduca niste urmari. Ma gandesc ca si Parchetul Militar va fi putin mai activ si mai obiectiv stiind ca mai stiu si "altii" de dosar . Sper. Va multumesc inca odata pentru raspuns!
Va multumesc mult. Am fost audiata in septembrie 2020. in ianuarie am facut solicitare sa mi se comunice stadiul dosarului si dupa ce au trecut cele 45 de zile, am facut revenire pe email si telefonic abia am primit raspuns ca este in curs de solutionare.
in 07.04.2021 am facut solicitare sa mi se elibereze copie a dosarului si pana acum nu am primit raspun la cerere. A trecut un an si jumatate de cad au dosarul si catre mine nicio informare. Acesta este motivul pt care vreau sa merg in audienta. Mi se pare ca ceva/cineva blocheaza lucrurile.
Buna ziua!
In februarie 2020 am devenit parte vatamata intr-un proces deschis la Parchetul Militar,infractiunile urmarite fiind abuz in serviciu, conflict de interese si fals intelectual. S-a ajuns in aceasta situatie deoarce am participat de 2 ori la un concurs organizat pt a fi castigat de o anumita persoana si eu nu am vrut sa cedez.
in prezent am impresia ca se tergiverseaza...si in plus, cei acuzati au destule cunostinte la nivel inalt.
As vrea sa stiu cam care ar fi termenul de bun simt pentru un dosar cu astfel de acuzatii si sansele mele sa fiu primita in audienta la Procurorul General...stiu ca tintesc cam sus, dar sper ca aceasta caracatita nu si-a intins bratele atat de sus.
Va multumesc!