Buna ziua.Am adus in discutie cu putin timp in urma ca girand pentru niste pensionari care nu au platit ratele m-am trezit cu poprire pe contul personal.Poprirea este pe intreaga suma neachitata de ei respectiv 8000 lei. In contul personal exista aceasta suma de bani.Cu toate acestea astazi m-am trezit cu poprire pe aceeasi suma si pe contul firmei mele.Este o masura legala a acestui executor judecatoresc ?Pentru un contract de girant ca persoana fizica sa puna popriri pe conturi de firma ? Va multumesc
O singura intrebare mai va adresez..In cazul in care le voi achita eu restanta (alta varianta nu am oricum) voi intra si eu in biroul de credit alaturi de ei?
Din pacate contractul (l-am citit ) nu ma avantajaza.Se pot indrepta in egala masura si impotriva girantului.Ei fiind pensionari m-am gandit ca au venituri sigure si le va pune oprire lor pe pensii. in caz de neplata.Se pare ca legea e mai favorabila in cazul asta celor care au de recuperat .
Varianta fireasca nu era oare sa le puna lor oprire pe pensie? Era firesc sa platesc eu in caz de doamne fereste,imposibilitatea fizica de a mai plati ei.
Buna ziua.Foarte scurt.Am girat pentru un imprumut al unor pensionari la CAR.Respectivii au pensii dar din motive nestiute nu au mai platit de ceva vreme.E normal sa mi se puna oprire mie ca girant pe contul personal?
Multumesc