avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont de firma ?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont de firma ?

Buna ziua.Am adus in discutie cu putin timp in urma ca girand pentru niste pensionari care nu au platit ratele m-am trezit cu poprire pe contul personal.Poprirea este pe intreaga suma neachitata de ei respectiv 8000 lei. In contul personal exista aceasta suma de bani.Cu toate acestea astazi m-am trezit cu poprire pe aceeasi suma si pe contul firmei mele.Este o masura legala a acestui executor judecatoresc ?Pentru un contract de girant ca persoana fizica sa puna popriri pe conturi de firma ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire salar executor judecatoresc annddrreea annddrreea Buna ziua, am avut o intarziere de 90 de zile la o cooperativa de credit si m-am trezit cu poprire pe salar, mie si girantilor. Oprindu-mi-se din mai multe ... (vezi toată discuția)
Poprire 80elena.c 80elena.c Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Acum cativa ani, am avut un card de credit pe care, deoarece aveam o alta poprire, nu l-am mai achitat. Am ... (vezi toată discuția)
Am girat si apoi mi s-a pus poprire pe salar ContSters23466 ContSters23466 In noiembrie 2008 am irat la CAR Petrila (judetul Hunedoara) o colega de munca. In iunie 2009 am fost somata de CAR Petrila pentru suma de 2800 Ron suma ... (vezi toată discuția)