avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina-Teodora

Activitate Cristina-Teodora

Mulțumesc mult!

gi-jane2 a scris:

Aveti un drept de creanta pt investititile facute, dvs trebuie sa le dovediti si un drept de retentie al bunului si daca obtineti suma ceruta si sotul nu are de unde sa v-o dea, il executati silit si aveti sanse sa adjudecati in contul creantei. Alta sansa pt acoperis, nu aveti ca e bunul lui propriu.

Sunt o mama cu trei copii minori și am decis sa divorțez de soțul meu din cauza consumului excesiv de alcool, precum și din cauza violentelor fizice și verbale ce se petrec în fata copiilor. Problema este ca de-a lungul celor 22 ani de conviețuire, din care 17 de căsnicie, am locuit 21 de ani în apartamentul socrilor în care am investit în comun, de 1 an locuim într-un alt apartament obținut de soțul meu prin mostenire(decesul mamei sale) . Pe acesta din urma l-am renovat de la zero, însă eu nu apar în actele casei, doar în facturi de achiziții bunuri ... Cum trebuie sa procedez și ce șanse am sa obțin un acoperiș pentru copiii mei, având în vedere ca am avut aport majoritar, iar în prezent sunt lăsată sub cerul liber?
Mulțumesc mult!