Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate.
Urmeaza de saptamana viitoare sa imi reiau activitatea la catedra. Am solicitat, ca urmare a informatiilor primite de la dvs. zilele de concediu aferente concediului de maternitate pe care urma sa il iau in august cand este inchisa gradinita. Azi cand am fost cu decizia mi s-a spus ca acele zile trebuie luate pana in 6 iulie ca sa fie cuprinse in acea perioada de 18 luni care sunt mentionate in lege. As vrea sa mai aflu o parere, daca este intr-adevar asa.
Mentionez ca am intrat in cic in 6.01.2020 si revin in 21.06.2021 .Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate. Sunt titulara la o gradinita iar in 21 iunie urmeaza sa ma intorc din cic. Astfel voi lucra doar luna iulie integral deoarece in august gradinita e inchisa.
Voi putea beneficia de concediu de odihna pentru perioada de vacanta? Mentionez ca in perioada 1 oct. 2019-5 ian 2020 am fost in concediu postnatal iar din 6 ian 2020-21 iunie 2021 in Cic. Se mai acorda zile de concediu aferente concediului postnatal?
Directorul mi-a spus ca am dreptul la 5 zile iar in restul lunii trebuie sa ma prezint la scoala de care apartinem pentru scoala de vara.
Orice informatie mi-ar fi de folos. Multumesc!