avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna dupa Cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna dupa Cic

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate. Sunt titulara la o gradinita iar in 21 iunie urmeaza sa ma intorc din cic. Astfel voi lucra doar luna iulie integral deoarece in august gradinita e inchisa.
Voi putea beneficia de concediu de odihna pentru perioada de vacanta? Mentionez ca in perioada 1 oct. 2019-5 ian 2020 am fost in concediu postnatal iar din 6 ian 2020-21 iunie 2021 in Cic. Se mai acorda zile de concediu aferente concediului postnatal?
Directorul mi-a spus ca am dreptul la 5 zile iar in restul lunii trebuie sa ma prezint la scoala de care apartinem pentru scoala de vara.
Orice informatie mi-ar fi de folos. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
LidiaRosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 20 Mai 2021
Doar pentru perioada 1 oct. 2019-5 ian 2020 , aveți dreptul la CO.
Multumesc! Ati putea sa-mi spuneti cate zile se acorda per luna?
minim 1.66 conform Codul Muncii
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
magiccom, utilizator
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?
62 zile

Cornel Vasile a scris:

Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna istratecristina istratecristina Buna ziua, am si o intrebare va rog ,daca am fost in concediu pentru cresterea copilului pana pa data de 17 oct si am reluat activitatea eu la cate zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in anul revenirii din cic liliann liliann Va rog sa ma lamuriti in leg cu acest aspect, am intrebat la res umane si mi-a spus ca nu am dreptul la CO pe 2009. Eu insa cred ca am, si iata si situatia mea ... (vezi toată discuția)