avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua,
am si o intrebare va rog ,daca am fost in concediu pentru cresterea copilului pana pa data de 17 oct si am reluat activitatea eu la cate zile de concediu de odihna am dreptul pe anul acesta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 9 Noiembrie 2011
Depinde de numarl de zile de CO stipulat in c.i.m... de exemplu, daca aveti trecute 21 de zile lucratoare de CO , asta inseamna 1,75 zile /luna ...
17 oct - 31.12.2011 , inseamna cam 2 luni si jumatate ... 1,75 zil x 2,5 luni = 4 zile lucratoare

In speta, veti avea dreptul la numai 4 zile lucratoare de CO.
multumesc pentru raspuns.eu initial am auzit ca atunci cand te intorci din cic ai dreptul la toate zilele de co(adica 21 cat este stipulat in cim)
istratecristina a scris:

multumesc pentru raspuns.eu initial am auzit ca atunci cand te intorci din cic ai dreptul la toate zilele de co(adica 21 cat este stipulat in cim)

Potrivit Codului Muncii , CO se acorda proportional cu durata efectiv lucrata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna razvantamasanu razvantamasanu Buna tuturor, Am intanit o mica problema zilelea astea la serviciu legat de zilele de concediu ce mi se cuvin. Ca sa fiu direct va spun ca m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)
Co ela_79 ela_79 Buna ziua. As dori daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema legata de contractul de munca, mai exact de perioada de concediu de odihna. Pana pe 5 ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)