avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Mimig81

Activitate Mimig81

Bună ziua!
Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la vodafone. Tatal meu nu și-a dat acordul telefonic și le-a comunicat să-l sune a doua zi pentru mai multe detalii. A doua zi a venit un curier la usa cu abonamentul, telefonul si contractul însă tatal meu l-a trimis inapoi fara sa semneze nimic spunandu-i domnului de la curierat ca el nu a acceptat nimic. Cu toate acestea cei de la Vodafone i-au inchis abonamentul tatalui meu de Telekom și au deschis unul la ei fara nicio înștiințare. Tata și-a refacut alt abonament la Telekom iar luna trecuta a primit o înștiințare cum ca are restanta o suma de 500 de lei la Vodafone pentru abonamentul pe care el nu îl deține fizic (deoarece curierul l-a trimis inapoi) și este silit să plătească darea in judecata susținută de Vodafone.
Ce pot face in aceasta situație? Tatăl meu nu a semnat niciun act, nici nu și-a dat acordul verbal prin telefon pentru acest nou abonament. Cand am fost la reprezentanța sa intrebam de unde este acest abonament ni s-a dat din umeri..