Mulțumesc Frumos pentru acceste informați. Şi trebuie să măduc sus la poliți şi să declar că pe propria mea răspundere am plecat şi datele unde am plecat şi dacă am vro un venit din care să trăiesc? Pentru că mi frică să mă ducă înapoi la el cu forță sau să-m facă vro problemă cu poliția. Şi poate să facă ceva pentru pretenul meu? Adică să ceamă pe el poliția sau să-i facă vro problemă. Pentru că tot îm spune că din cauza lui e. Dar nu adevărat nu sunt forțat de el să mă mut nimic. El nici nu-i acord cu accestă lucru. De asta mă mut la o cunoştință. Şi am şi cătva venit pentru că primesc după mama decănd a decedat. Mulțumesc Frumos informațile.
Mulțumesc Foarte Mult răspunsul. Încă o întrebare la scoală îm poate face ceva? Adică să pă pună afară din scoală sau ceva de genu? Pentru că vrea să termin şcoala şi s-ăm fac BAC-ul. Mulțumesc Frumos.
Nici cu poliția nu mă poate aduce acasă? Şi dacă mă mut cu pretenul(cu el încă nu vreau chiar dacă nu am alt şanşa)sau cu o prietenă(21 De ani) lor poate face ceva? O dată am plecat de acasă la 16 ani. Ma jignit şi mi-o spus dacă nu măduc acasă atunci ceamă poliția pe pretenul meu. Ce metode Am? Pot să măduc doar să-i spun cu cine sănt şi unde? Poltiţia atunci nu mă aduce înapoi. Pentru că am citit că după ce înplinit 17 ani şi plecăm poliția nu ne mai duce acasă pentru că nu ne paote duce cu forţă şi suntem deja aproape de 18 ani. Mulțumesc Frumos.
Bună Ziua. Am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). Aş avea o întrebare. Mama mea a decedat anul trecut de atunca stua cu tata. Nu prea ne înțelegem , ne certăm se ea de mine şi pot să spun că consumă mult alcohol. Nu mă simt bine lăngă el de loc şi el sufără după mami şi de atunci bea avem mare conflicte de atunci . Am prieten de vărsta de 21 de ani. Aş vrea să plec de acasă dar nu la pretenul meu. Poltiţia mă poate duce înapoi la "tata"? Multumesc frumos.