avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună Ziua. Am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună Ziua. Am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). Aş ...

Bună Ziua. Am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). Aş avea o întrebare. Mama mea a decedat anul trecut de atunca stua cu tata. Nu prea ne înțelegem , ne certăm se ea de mine şi pot să spun că consumă mult alcohol. Nu mă simt bine lăngă el de loc şi el sufără după mami şi de atunci bea avem mare conflicte de atunci . Am prieten de vărsta de 21 de ani. Aş vrea să plec de acasă dar nu la pretenul meu. Poltiţia mă poate duce înapoi la "tata"? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Eszter20040520 , utilizator 21:55, 24 Mai 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va aduce inapoi.
Nici cu poliția nu mă poate aduce acasă? Şi dacă mă mut cu pretenul(cu el încă nu vreau chiar dacă nu am alt şanşa)sau cu o prietenă(21 De ani) lor poate face ceva? O dată am plecat de acasă la 16 ani. Ma jignit şi mi-o spus dacă nu măduc acasă atunci ceamă poliția pe pretenul meu. Ce metode Am? Pot să măduc doar să-i spun cu cine sănt şi unde? Poltiţia atunci nu mă aduce înapoi. Pentru că am citit că după ce înplinit 17 ani şi plecăm poliția nu ne mai duce acasă pentru că nu ne paote duce cu forţă şi suntem deja aproape de 18 ani. Mulțumesc Frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ai intrebat asta
Poltiţia mă poate duce înapoi la "tata"?

eu ti-am raspuns
Nu va aduce inapoi

apoi mai intrebi o data
Nici cu poliția nu mă poate aduce acasă?

Nu repet.
Anunta-ti paintele unde te muti si asta e, nimeni nu te leaga si te aduce acasa, la varsta asta, nu te tine nimeni cu forta intr-un loc.

Mulțumesc Foarte Mult răspunsul. Încă o întrebare la scoală îm poate face ceva? Adică să pă pună afară din scoală sau ceva de genu? Pentru că vrea să termin şcoala şi s-ăm fac BAC-ul. Mulțumesc Frumos.
nu iti face nimeni nimic nici la scoala.

Alte discuții în legătură

Pot pleca la 16 ani? alina940 alina940 Buna, deci am 16 ani , peste 5 luni fac 17, de ani de zile ma cert cu ai mei și nu vreau sa mai stau cu ei și vreau sa plec de acasă , anul trecut am mai ... (vezi toată discuția)
Plecari minori de acasa. consecinte LaviiPP LaviiPP Buna seara ! Am tot vazut pe acest site discutii despre plecarea de acasa a minorelor. Dar niciun raspuns nu m-a facut sa inteleg daca se poate face ceva ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)