avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pleca la 16 ani?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pleca la 16 ani?

Buna, deci am 16 ani , peste 5 luni fac 17, de ani de zile ma cert cu ai mei și nu vreau sa mai stau cu ei și vreau sa plec de acasă , anul trecut am mai plecat o data dar m-au adus acasă cu poliția (aveam 15 ani) , și vreau sa ma mut cu iubitul meu (are 20 de ani) dacă ma duc de buna voie și nu vreau sa ma întorc înapoi ma poate lua cu forța sau lui sa i facă ceva poliția ? Dacă m am dus de buna voie? la scoala o sa ma duc in continuare sa termin măcar clasa a 10a . Mama este recăsătorita pe tatal meu natural nu l am cunoscut . Vreau răspunsuri serioase . Ma interesează strict dacă ma poate lua înapoi sau nu atâta ! Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
alina940, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). aş ... Eszter20040520 Eszter20040520 Bună Ziua. Am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). Aş avea o întrebare. Mama mea a decedat anul trecut de atunca stua cu tata. Nu prea ne înțelegem ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani și 5 luni, pot pleca de acasă? 2019 2019 Buna ziua am 17 ani si 5 luni mam mutat la prietenul meu de 6 luni cu acordul parintilor , in decembrie ma cerut de sotie sunt cu el impreuna de 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)