avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate Rmas

Activitate Rmas

Imi pare rau, dar nu este nimic clar. Acel link nu vorbeste despre cele intrebate. Va rog, daca puteti, un raspuns concret la intrebarea pusa.

Rmas a scris:

Intrebarra era referitoare la plata comcediului medical al persoanei in cauza si nu a insotitorului.
Deci, pe langa plata de 100% se plateste acest concediu fara a fi impozitabil, adica 100% si neimpozabil?
In alte cazuri astfel s-a procedat, de accea trebuie documentul legal a acestei decizii.

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

Intrebarra era referitoare la plata comcediului medical al persoanei in cauza si nu a insotitorului.
Deci, pe langa plata de 100% se plateste acest concediu fara a fi impozitabil, adica 100% si neimpozabil?
In alte cazuri astfel s-a procedat, de accea trebuie documentul legal a acestei decizii.

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

Plata concediului medical in cazul boli oncologice este 100% si neimpozabil.
Ce referinta, document, lege vorbeste despre plata neimpozabila.? Nu se cunoaste acest aspect.
Am intrebat de pensia anticipata partial cea cu penalizare

Cornel Vasile a scris:

Se poate cumula pensia anticipata cu venituri realizate din activități independente și din drepturi de proprietate intelectuală, astfel cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora.

Pensie
In urma informatiilor actuale se va renunta la pensia anticipata cea cu 8 ani in plus peste vechimea necesara sau la pensia anticipata partial cea cu penalizare?
Pensie
In cazul in care esti la pensie anticipat partial, poti avea venituri legale din activitati prestate prin pfa, srl, ii si care sunt conditiile in acest caz?
Mariana, 9.04.1963, vechime 38 ani.
La ce varsta pot iesi la pensie anticipat si la limita? Care este stagiul de cotizare care imi trebuie? Cu cat voi fi penalizata daca ies acum?