avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie In cazul in care esti la pensie anticipat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie In cazul in care esti la pensie anticipat partial, poti ...

Pensie
In cazul in care esti la pensie anticipat partial, poti avea venituri legale din activitati prestate prin pfa, srl, ii si care sunt conditiile in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 31 Mai 2021
Se poate cumula pensia anticipata cu venituri realizate din activități independente și din drepturi de proprietate intelectuală, astfel cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora.
Am intrebat de pensia anticipata partial cea cu penalizare

Cornel Vasile a scris:

Se poate cumula pensia anticipata cu venituri realizate din activități independente și din drepturi de proprietate intelectuală, astfel cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora.

Si pensia anticipata partiala se poate cumula numai cu venituri realizate din activități independente și din drepturi de proprietate intelectuală, astfel cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora.

Nu se poate cumula cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua sunt pensionată anticipat parțial, noua lege prevede ... mariana.nicusor mariana.nicusor Bună ziua Sunt pensionată anticipat parțial, noua lege prevede ca cei pensionați parțial anticipat să poată cumula pensia cu alte venituri( din ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie anticipata partiala cu pfa automecanica automecanica Pot cumula pensia anticipată partială cu venituri din PFA ?Care este nivelul maxim al venitului anual din PFA ? (vezi toată discuția)
Despre venituri pfa burceavictor burceavictor Salut, mă numesc Victor și sînt pensionar anticipat parțial. Am un PFA și vă întreb ce venituri maxime pot obține fără a-mi periclita primirea ... (vezi toată discuția)