Am și eu o întrebare, prin proces am câștigat copilul, țin sa menționez ca tatăl copilului ia paternalul, iar acesta îmi da doar alocația, paternalul și-l oprește, credeți ca prin proces este obligat sa îmi dea și din paternal
Bună ziua!
Am o întrebare, prin proces eu și tatăl avem custodia comuna la copil, copilul rămânând cu mine, eu as dori sa plec dincolo la munca, ii pot face împuternicire bunici la notar?
Sau dacă plec și ii las împuternicirea, tatăl îl poate lua la el
Am proces pentru tutela copilului, tatăl și-l dorește și el, acum mi-a rămas procesul în pronunțare, eu am fost plecata 2 luni în Germania la lucru, iar copilul a stat cu bunica, eu și tatăl copilului nu am fost căsătoriți, copilul împlinește 2 ani, și m-am despărțit de tata acum un an, de atunci țin copilul singura, tin sa menționez ca mia dat alocația, dar paternalul și la oprit, iar cât am stat împreună paternalul lam stricat amândoi, tatăl consuma și băuturi alcoolice, iar bunica copilului din partea tatălui face Austria, și am fost sa duc copilul dar de multe ori nu a vrut sa îl vadă pe motiv ca e supărat ca eu miam făcut alta relație
Se da sentinda definitiva sau se poate face recurs
Credeți ca îmi pot pierde copilul și sa îl câștige tatăl