avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am și eu o întrebare, prin proces am câștigat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am și eu o întrebare, prin proces am câștigat copilul, țin ...

Am și eu o întrebare, prin proces am câștigat copilul, țin sa menționez ca tatăl copilului ia paternalul, iar acesta îmi da doar alocația, paternalul și-l oprește, credeți ca prin proces este obligat sa îmi dea și din paternal
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:13, 16 Iulie 2021
Ce înțelegeți prin paternal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am proces pentru tutela copilului, tatăl și-l dorește și ... S. E S. E Am proces pentru tutela copilului, tatăl și-l dorește și el, acum mi-a rămas procesul în pronunțare, eu am fost plecata 2 luni în Germania la lucru, ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Bubutza2016 Bubutza2016 Bună seara, as dori sa știu ce șanse ar avea tatăl sa ia în custodie copilul minor născut într-o relație de concubinaj. Menționez ca minorul, acum ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și pensie alimentara DEEAPAN DEEAPAN Am un băiețel de 10 luni, tatăl lui ne-a părăsit de 3 luni noi nefiind căsătoriți locuiam la mine, ce pot face sa obțin custodia copilului ... (vezi toată discuția)