Multumesc celui ce m-a inteles mi-a dat curaj sa-i raspund dl.carol-lorac,pe litere
a)Ad-totul nu a fost ales de comitet ci ad-torul a ales comitetul.Este mai greu de axplicat dar n-are importanta.
b)Comisia de cenzori,legea spune un numar impar de cenzori DARnu mai mic de trei.Noi avem unul.Deci am dreptate cu legea.
c)daca ad-torul a fost ales in 2005 si atestatul l-a primit la sf.an 2006?Primaria mi-a eliberat o adresa,pentru judecatorie,ca nu a depus nici dosarul pentru atestare in 2006.
d)H.G. 400/2003 prevede ca ad-torul sa prezinte garantii morale si materiale.Si aici este foarte mult de spus despre acest individ dar nu intru in amanunte numai cu datoria...
e)deocamdata nu m-a dat in judecata pentru datorie.Ziceti ca el si-a achitat-o?Ce n-a facut in 25 de ani o face in 2 luni..dar a preluet 56 mil.vechi fond de reparatii.Nu acuz zic asa...am uitat litera?Apa rece daca nu este contorizata individual se plateste la pausar 5mc una persoana.Dar la sc.B a ad-torului este un robinet cu usita si cheie,din subsol,unde unii spala masinile,la subsol picura conductele(ca n-avem bani de reparatii)avem contor pe bloc si magazine la parter(pizza,carne)care consuma apa in aranjamente cu ad-torul.Nu acuz e dreptul meu sa banuiesc de asa mare consum pus la altii catva Iar contestatiile in scris nu sunt luate in seama.Art.40 din H.G. depinde de primarie,de functionarii publici care nu vrea sa deranjeze sa-si faca datoria.In rest este apa ce o platesc eu in plus.Dl.Carol ca sa va raspund am pierdut la t.v. filmul Arma mortala 3.Imi sunteti dator. Cu izul penal...Succes va spun si eu .Mai greu este cu dreptatea si ajutorul oamenilor...
Cineva a scrisca-nu vreau sa mai urmaresc subiectul-Ce inseamna asta ca se termina discutia in Forum asa repede?N-am mai scris niciodata pana acum la vreun For si nu stiu cum trebuie procedat.Sau poate a scris asta vreun ad-tor sau presedinte care procedeaza la fel ca cei de la asociatia mea?Nu intelegcum sa nu intereseze pe propietari de abuzurile care se fac la la asociatie pe banii lor?In ziua de azi si un leu conteaza ca sa nu fim crezuti prosti de hoti.Si mai mult ca asta conteazasa nu ne calce in picioare demnitatea de oameni cu judecata.Ca ei de fapt sunt alesi de noi ca sa ne reprezinte interesele.Vorbesc bine sau bat campii? c
Am citit legea 230/2007 ,am si copiat-o de pe Internet.Dar una este legea si alta aplicarea ei.Din nefericire am deschis actiune la Judecatoria Buftea,anul trecut,pentru abuzuri in calculkarea apei reci-nu avem apa calda de 4 ani-n-am centrala de apartament si ni s-a pus consum de 33,54,72,c pe diferite lunisi nu mi s-a dat dreptate cerand recalculkarea apei reci.Nu-mi vine sa cred..Incerc din nou sa dau asociatia in judecata pentru abuzuri facute asupra tuturor proprietarilor.Oare se merita sa-mi distrug sanatatea pentru dreptatea ce nu mai cred ca exista?Oare merita oamenii sa-i ajuti sa cunoasca legea,sa-si ceara drepturile daca....._1
Revin-Va rog sa ma scuzati, am invatat de pe Internet de la 1 febroarie 2008 si nu ma pricep bine.Continuare,am vorbit cu unii propietari...1-unii au bani si nu le pasa de 1o-20 ron pe luna in plus..2)unii spun ca n-au timp si de asa ceva..3)altii,de necrezut nu citesc listele de intretinere..4)unii,datornici,nu mult dar amenintati de ad-tor cu proces le este frica..5)altii din nefericire sunt icnoranti,nu cunosc legile si nici nu vor sa le cunoasca.Mai sunt si alte categori printre care si cei =favorizati- de ad-tor,cu scoatere de la intr. o persoana,cu calcule mai mici etc. nu suntem uniti pentru lege si dreptate.,grav chiar cand sunt interesele noastre in joc.Si cine poate profita.Incerc sa depun o plangere penala-abuz in serviciu,desi am primit amenintari.E bine ce vreau sa fac?
cAND PRESEDINTELE IMPREUNA CU AD-TORUL,SA ZIC IN CARDASIE SI CU UNII VECINI FAVORIZATI CU MAI PUTIN PE LISTELE DE PLATA,NU VOR NICI SA IA CERERI DAR SA MAI RASPUNDA LA ELE..CAND RECLAMATI LA PRIMARIE NU SE IA NICI O MASURA,...SI PUN SUME NEJUSTIFICATE PE LISTELE DE INTRETINERE,CELTUIELI ADMINISTRATIVE MARI SI TOT FARA A DA SOCOTEALA SI A SPUNE CE REPREZINTA SI MULTE ALTE ILEGALITATI CE SE MAI POATE FACE?